Radioul Zidul în următorii ani

RZ Banner

 

Începând cu 2015, radioul nostru demarează o serie de activități și parteneriate strategice, beneficiind de o echipă care oferă multe emisiuni noi. În acest articol vom nuanța planurile noastre de viitor.
Zidul este un post radiofonic online fondat în 2010 de Cristian Bodnărescu.

În cei 6 ani de zile, 560.000 oameni au accesat site-ul oficial RadioZidul.ro și peste 1.000.000 l-au ascultat. În prezent, radioul are în jur de 50.000 ascultători și cititori lunar. La sfârșitul anului 2015, radioul a ocupat poziția 1 pe Google la o căutare utilizând cuvântul “radio”. La site-ul oficial s-a ajuns cel mai mult utilizându-se căutările pentru: “Cristian Bodnărescu” și “Radio Zidul”.
Redactorul-Șef Cristian Bodnărescu a închinat viziunile spirituale ale echipei noastre în favoarea monoteismului, pentru Dumnezeu creatorul, dincolo de o religie ori timp/spațiu. Radioul promovează: cultura, știința, spiritualitatea, atitudinea socială și muzica retro, de toate genurile.

 

Cuvinte cheie

 

2015 este anul care a unit radiourile Moldova Muzical de Zidul, printr-un schimb de emisiuni. Astfel, Redactorul-Șef al radioului Moldova Muzical, compozitorul Adrian Beldiman, invită radioascultătorii noștri să îi fie alături pentru emisiuni de specialitate, de la muzică simfonică la jazz, pop și modernă. Domnul Beldiman aduce radioului Zidul o echipă de peste 20 de redactori muzicali, dorind a lua și atitudine socială alături de noi. El ne declară:
“Urmăresc să realizez ediții speciale cu următoarele tematici: muzica de film românească – evoluția acestea; religia si muzica; lansările de cărți având tematica muzicală, cultura muzicală, despre viitorul radiourilor online – accesul oamenilor la aceste surse de informare și multe altele. Ca editor al radioului Zidul, voi susține în continuare colaborarea cu radio Moldova muzical.”
Compania Tele-Radio Moldova este structurată prin postul național de televiziune Moldova 1 (20 milioane telespectatori/ lunar) și la nivel de radiodifuziune, prin posturile: Moldova Actualități, Moldova Tineret, Moldova Muzical și Moldova Copii (cu sute de mii ascultători pe lună).

 

Linkuri
Radioul Zidul figurează în cele mai mari portaluri radiofonice din lume iar articolele din site sunt preluate lunar de 200 până la 600 surse media, statistic. Rețeaua socială aleasă este Facebook, unde Grupul Radio Zidul, fondat în 2015, are 25.000 membri. Tot facebook ne indică statisticile paginii radioului. Sutele de mii vizualizări pe lună provin din 45 țări, 60% din fani fiind de sex feminin. Oameni din România și din Italia ascultă cu predilecție acest post, iar raportat la orașe, București ocupă locul I, urmat de Timișoara. Urmăritorii postului din rețeaua socială sus-amintită au între 15 și 68 ani, predominând segmentul cuprins între 37 – 49 ani.

 

La data de 6 februarie 1945 a intrat în vigoare Decretul-lege privind statutul naţionalităţilor, potrivit căruia toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii şi se bucură de aceleaşi drepturi civile şi politice fără deosebire de rasă, naţionalitate, limbă sau religie. Statutul prevedea pedepsirea prin lege a manifestărilor urii de rasă sau a naţionalismului. Ne bucurăm că publicăm acest comunicat la data aprobării legii și îi urăm bun venit în echipa noastră domnului Ali Nawazish, inginer și membru al trupelor speciale ale armatei comando din Pakistan, la postul nostru anti- xenofob, anti-comunist și anti-fascist. Ali era un fan radio Zidul cînd ne-a contactat, urmând o serie de articole cu dumnealui legate de cultură. Am deschis astfel un al patrulea studio în Pakistan, demarând colaborarea cu familia Nawazish. Iată ce ne declară dn-ul Ali N: “Radio Zidul este o lecție de colaborare multiculturală între frații creștini și islamiști din întreaga lume. Noi, cei din Pakistan, iubim radioul Zidul și ne bucurăm că putem dezbate împreună o serie de aspecte regionale, în același timp bucurându-ne de muzica bună pe care o putem asculta aici. Toate acestea îi sunt datorate fondatorului acestui post, Cristian Bodnărescu. Sper să ne extindem în toată lumea, având cea mai bună echipă!”

 

warrior angel

 

În planul social, Radioul Zidul a intentat începând cu finele lui 2015 o serie de plângeri către parchet. Oricine a adus injurii radioului ori membrilor acestuia va fi așteptat să se prezinte la proces, noi cerând sume mari și pedepse maxime, pentru ca în România oamenii să poată fi deosebiți de floră și faună. Ne bucurăm de legile bune internaționale care prevăd libertatea de exprimare a cetățeanului. Dacă nu am fost întrebați în public, atunci ne putem adresa autorităților. Indivizii vizați fac parte din diferite secte, promovând un pacifism cu greșeli gramaticale sau trupe de sataniști. Radioul Zidul le va face o promovare la cote maxime a activităților lor și le promite cât mai mulți ani grei de acum încolo. Să nu credeți că vă puteți ascunde în spatele monitoarelor!

 

Mulțumim tuturor ascultătorilor și vă așteptăm cât mai mulți ani alături de noi!
Echipa Radioului Zidul

5,309 total views, 2 views today

5189 Total Views 2 Views Today
Please follow and like us:
0

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *