Ziarul Zidul “jicnește” comuniștii

ciuma rosie

Cristian BODNĂRESCU

Motto: Despre Albatroșii uciși de comuniștii fără suflare (Bodnărescu-Donțu)

Nicolae Ceaușescu avea un singur adevăr: adevărul lui, cel comunist. M-am cam săturat de indivizi precum Cătălin Marian Mihaliuc! Cei ca el nu fac decât să spurce neamul românesc, sunt niște golani!

 Viorel Donțu

Miercuri 14 august 2013 Viorel Donțu și Cristian Bodnărescu vă așteaptă să dărâmăm zidurile comuniste prin emisiunea Prostia la Zid, de la orele 20 : 00 ascultând Radio Zidul: radiozidul.ro

Cum ar fi oare un comunist al anului 2013? Ar fi greu de imaginat un asemenea specimen, cu atât mai puțin un tânăr pletos. Cred că ține de masochism să fii un comunist în 2013, după tot ce au făcut decenii întregi; ori să te mulțumești cu anumite beneficii ignorând cu totalitate spiritualul. Dar iată-l pe Cătălin Marian Mihaliuc, un comunist (agramat, pârâcios și pupincurist).

După ce am publicat poezia “Albatrosul ucis” semnată de Nicolae Labiș în Ziarul Zidul, domnul Cătălin Marian Mihaliuc m-a acuzat că… “jicnesc comuniștii”! La început am perceput-o drept o glumă din partea unui pletos influențat de lega lui Bacchus, dar… comunistul vorbea serios! Ce poate fi mai frumos decât să fii acuzat că “jicnești” comuniștii, să fii un paria pentru agramați, pupincuriști și ignoranți? Jignim comuniștii! Defapt asta era ideea ziarului Zidul, să scoatem prostia înafara legii! Deci suntem pe drumul cel bun, era mai ciudat dacă un comunist ne aprecia, urma ca maneliștii sau sataniștii să asculte Radio Zidul.

Agramatul nemulțumit de poezia marelui poet naționalist Labiș își începe scrisoarea deschisă către mine (publicată de el pe pagina sa de facebook și parcursă de pupincuriștii care-i suportă “stilul”) prin sintaxa “Eu respect oamenii și ideologiile, am să dau copy/paste la o disuție cu Cristian Bodnărescu, un tip ce îi repsect ideile și îi urmăresc ziarul.” Putem deduce că domnul Cătălin Mihaliuc nu prea le are cu “românelele” noastre, astfel este “căruia îi respect…”, apoi un comunist care trece cu vederea crimele ciumei roșii nu poate respecta decât animalele (fără conștiință) și nu Oamenii.

Putem deduce mentalitatea comunistă, de turmă, prin “Aș ruga pe cei care mă cunosc să își spună părerea”, deci un dialog privat este expus comunității formată din cunoscuți. Necunoscuții (nenorociți) se pot retrage, decizia ce-i implică pe toți este luată în cerc restrâns, în stil comunist.

Idei sectare

Nicolae Ceaușescu avea idei sănătoase

americanii masonii
isi fac de cap cu tarisora noastra
niormal ca nu toate ideile lor sunt sanatoae sau cel putin nu cum lea aplicat ceausescu
” Cătălin Marian Mihaliuc

Deci dărâmarea Bisericilor, Sfinții Închisorilor, lipsa comunicării, a hranei etc. erau idei “sănătoase”, acum abia am ajuns să fim conduși” de americani.

“Nicolae Ceaușescu avea un singur adevăr: adevărul lui, cel comunist. M-am cam săturat de indivizi precum Mihaliuc! Cei ca el nu fac decât să spurce neamul românesc, sunt niște golani! ” prof. Viorel Donțu

Cătălin Marian Mihaliuc: esti un tip ce ap`reciez si te urmaresc tocmai pt ideile tale. După ce mi-am exprimat dorința de a fi scutit de un comunist analfabet, Mihaliuc nu se dorește jicnit: Eu nu jicnesc pe cienava daca are pareri diferite spunandui ca e nebun. Și dacă acel “cineva” este un idiot paranoic, incoerent și dictatorial precum Mihaliuc, să susțin că este în regulă?

Dar se înțelege de ceCătălin Marian Mihaliuc este un tânăr comunist: face parte dintr-o turmă de tip sectar, este un sclav îndoctrinat, laș, incult și pârâcioasă (aici se poate supăra prietenul ei, tot neocomunist- putem sesiza că stimabilul domn este cam nehotărât în mai multe planuri, cum ar fi și cel intim).

Nicolae Labiș în sicriu

Miercuri 14 august 2013  Viorel Donțu și Cristian Bodnărescu vă așteaptă să dărâmăm zidurile comuniste prin emisiunea Prostia la Zid, de la orele 20 : 00 ascultând Radio Zidul: radiozidul.ro

Păcat că rețelele socale moderne suportă elucbrațiile unui schizofrenic încuiat, imbecil și redus precum este domnul Mihaliuc (comunist).

Este păcat că oameni s-au jertfit pentru idelul României libere și mai sunt reziduri ce trăiesc în ignoranță, batjocură și boală mintală precum individul susamintit! Toți criminalii sunt susținuți în închisori de mass-media bolnavă inundată de maneliști și prostituate, orice terorist este geniu și erou național, orice oligofren este star pe facebook în acest sistem cu handicap în care ne consumăm. Odihnește-te în pace Maestre!

 1,047 total views,  4 views today

1002 Total Views 4 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *