Radio Zidul – Locul I

Cristian BODNĂRESCU

La finele anului 2013, portalul Director-Web.net cu peste 100.000 vizitatori lunar, poziționa Radio Zidul pe locul I în categoria de știri/mass media românească. Chiar dacă au mai rămas doar câteva sute de site-uri înscrise în acest director, marea majoritate fiind șterse, www.radiozidul.ro nu și-a părăsit poziția.

Este un lucru benefic pentru societatea contemporană românească faptul că se face “curățenie” în rândul pseudo-site-urilor mass-media, cele puternice rămânând peste ani.

Am fondat radioul Zidul în 2010. În cei aproape 4 ani de zile 500.000 oameni au putut asculta emisiuni de rock clasic și de spiritualitate la acest post (100.000 ascultători au accesat și site-ul oficial, www.radiozidul.ro).

De-a lungul timpului, partenerii media devotați radioului Zidul s-au dovedit a fi Nationalist.ro și Grupul Media Singur, pe lângă Grupul Media Zidul.

Radioul Zidul are în proporție de 60% ascultători de sex feminin, orașul în care este cel mai ascultat fiind București ne anunță sondajele realizate de Facebook. Oameni din 54 de țări intră pentru a asculta muzica radioului nostru, Geovisit indicând România pe locul I, urmată de Satele Unite ale Americii , locul III revenind  Republicii Moldova.

Vă așteptăm să desfacem împreună șampania și în 2020, când vom serba un deceniu de radio Zidul, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru!

 1,520 total views,  2 views today

1480 Total Views 2 Views Today
Please follow and like us:

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *