Începuturile radioului Zidul

Viorel Dontu- Adrian Beldiman- Cristian Bodnarescu

Viorel Dontu- Adrian Beldiman- Cristian Bodnarescu

Acum 5 ani de zile Cristian Bodnărescu  realiza prima transmisie pentru radioul Zidul. În acest timp, peste 500.000 iubitori ai muzicii vechi din 70 de țări au ascultat acest post de radio. Am trecut prin încercări de a fi opriți în special atunci când rulau emisiunile de istorie și spiritualitate, dar aceste obstacole nu au făcut altceva decât să ne întărească puterea de a căuta adevărul.

În anul 2015 cei care îndrăgesc muzica veche pot găsi un prieten în radioul Zidul. Emisiunile de cultură și atitudine socială figurează în grila noastră de programe împreună cu transmisiile muzicale oferite de partenerii de la Radio Moldova Muzical.
Vineri 8 mai 2015 echipa radioului Zidul vă invită să ascultăm emisiunea “Ora Cetății” de la orele 21 : 00. Ediția specială va fi consacrată zilelor radioului.
În zilele de 16-17 mai ascultătorii radioului Zidul sunt așteptați cu miile să participe la zilele radioului, eveniment organizat de “Ade’s Musik Klub” în incinta liceului Iuliu Maniu din Oradea. La acest festival-concurs sub egida “The Sound of Music” !

Echipa Radio Zidul

 1,174 total views,  4 views today

1107 Total Views 4 Views Today
Please follow and like us:
error3
fb-share-icon0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *