Cristian Bodnărescu la Național FM

Omul de radio Cristian Bodnarescu

Un superstar se află alături de mine, este vorba de însuși Cristian Bodnărescu! Cristian este din același aluat cu noi, este omul care face radio, a fondat radioul Zidul si este aproape de noi spiritual!

Eugen Baracci: – De ce se numeste radio Zidul, pui muzica proastă la zid?
Cristian Bodnărescu: – Nu doar muzica proastă, ci prostia în genere. Doresc să unesc românii sub un singur zid!

Eugen Baracci: – Foarte bine, trebuie sa dărâmăm zidul despărțirii și să zidim un altul pentru consolidare. Cum putem să fim uniți sub același zid?
Cristian Bodnărescu: – Uite ceea ce faci tu acum se numește unire. Să ne unim spiritual și să arătăm oamenilor unitatea noastră istorico-spirituală este adevărata unire și primii pași spre cea geografică. Mass media are un cuvânt decisiv spre unire.
Emisiunea Program Muzical – Alături de Cristian Bodnărescu din data de 15 mai 2015 (Național FM, moderator Eugen Baracci) poate fi reascultată la Radio Zidul marți, în data de 2 iunie 2015 de la orele 19, continuând până dimineața cu muzica celor de la Iris și Cargo.

Eugen Baracci: – Te rog să ne prezinți poezia “Statui în Cer”.
Cristian Bodnărescu: – Poezia este scrisă fiind îndemnat de bunul simț față de eroii revoluției decembriste românești. Au fost bulevarde ce purtau denumirea unor comuniști iar eroii revoluției nu au măcar o statuie. Dacă noi, românii contemporani, nu am reușit să le zidim o statuie eroilor, atunci îngerii Domnului să o zidească în Cer!
Eugen Baracci: – Cum ai început să scrii poezie?
Cristian Bodnărescu: – Am început când aveam 8 ani de zile, prima poezie fiind dedicată lui Iosif, personajul biblic.

 

Omul de radio Eugen Baracci
Eugen Baracci: – Ești un om religios?
Cristian Bodnărescu: – Nu, eu îl vad pe Dumnezeu sub toate formele în timp și spațiu, iar Iisus nu ține de o religie. La înălțarea Sa nici nu existau măcar religii, care au făcut lucruri bune și rele.
Eugen Baracci: – Sunt e acord! Cristian este băiatul simpatic alături de care mă simt excelent în emisie, cu toate că suntem din generații diferite. Eu îl consider ca o enciclopedie britanică.
Cristian Bodnărescu: – Sufletul nu are vârstă Eugen! Invit radioascultătorii Național FM să asculte împreună cu noi Cântecul Paștelui de la Cargo, urându-le: Cristos S-a înălțat!
Eugen Baracci: – Adevărat s-a înălțat!
Emisiunea Program Muzical – Alături de Cristian Bodnărescu din data de 25 mai 2015 (Național FM, moderator Eugen Baracci) poate fi reascultată la Radio Zidul marți, în data de 2 iunie 2015 de la orele 19, continuând până dimineața cu muzica celor de la Iris și Cargo.
Autor: Eugen Baracci, echipa Național FM

 

Interviul integral luat de Eugen Bracci lui Cristian Bodnărescu pe youtube:

 

 4,000 total views,  6 views today

3583 Total Views 6 Views Today
Please follow and like us:

4 comments

 • VORNICESCU VERONICA

  DA… CRISTIAN BODNARESCU…. O PERSONALITATE NOTORIE, ORIGINALA… SI PRIN DISTRUGEREA ZIDULUI… VOM DISRUGE IPOCRIZIA OCUPATIEI COMUNISTE, CARE INCA DIN PACATE MAI PESISTA IN MENTALITATEA UNORA DE LA CHISINAU, DACA MA REFER LA ROMANII DIN BASARABIA…. CRISTIANE, SA TRAIESTI-PILON NATIONAL ROMANESC ..IAR… VERSUL… TAU ESTE SUBLIM, SELECT, PLIN DE DUMNEZEU SI SPIRIT… DA, IMPARTASESC GANDUL TAU….PRECUM DUMNEZEU ESTE UNIVERSAL…FEICITARI…
  CRISTIAN BODNARESCU… FELICITARI… RADIO ZIDUL…

 • Elena Cocianu

  Felicitari Cristian !

 • Gabriela Rîmbu

  Felicitări, Cristian! Doamne ajută să se îndeplinească ceea ce trebuie, să se spargă zidul indiferenței, a ipocriziei, a minciunii și să se lumineze măcar în al doisprezecelea ceas mințile oamenilor! (y) 🙂

 • Papuc Adriana

  Zidul ,poate fi delimitarea dintre doua lucruri ,teritorii ,bun-rau….poate fi tot ce ne dorim sa …ascultam
  Felicitari ,sper sa ascult radioul cu aceasi placere ca inainte de 1989 cand teatrul radiofonic era pentru mine lumea ireala .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *