Referendumul pentru justitie

O familie tradițională presupune uniunea dintre un bărbat și o femeie incoruptibili! Degeaba formăm o familie tradițională ortodocsă dacă un membru este penal! Ar fi ca și cum practică zoofilia, sinonimul corupției! Cristian Bodnărescu

Justiția nu trebuie să aibă coloratură politică iar grațierea unui criminal găsit vinovat de crime împotriva poporului nu face decât să vătămeze un sistem și așa bolnav. Crima realizată prin fraudă este tot crimă, mai gravă decât cea fizică. Ea împiedică dezvoltarea naturală a poporului nostru la nivel de educație, medico-sanitar, economic, social și din toate perspectivele. Generează creșterea inflației și migrarea populației către țări cu un sistem socio-cultural mai avansat. Creșterea nejustificată a salariilor generează inflație pe termen lung. Degeaba se alocă 2 lei suplimentari, dacă se fură economia țării!

A furat președintele nostru Klaus Iohannis? Foarte bine, trebuie să răspundă în fașa unei justiții fără coloratură politică. Nu se va putea dovedi vreodată că a comis infracțiuni ori fals și uz de fals? La fel de bine, trebuie sa fie un proces liber. La fel putem ridica problema și legat de domnul Liviu Dragnea și față de toți politicienii. Dacă au comis lucruri minunate pentru poporul român, nu trebuie decât să fie onorați a putea dovedi într-o instanță sănătoasă că sunt curați la nivel penal, dar și cetățenesc!

Dacă v-ați săturat să fiți conduși de un sistem de tip mafiot sicilian, nu vă lăsați conduși de infractori! Să crească nivelul economic în România este necesară o curățenie începută de la rădăcină, mai mult decât împodobirea unui pom putred cu ghirlande și globuri! Sut convins că România va fi prezentă la votul pentru referendum, nu văd de ce un om cinstit ar avea rețineri. Doar infractorii și nebunii masochiști s-ar simți împliniți încurajând hoția! Dacă nu vă prezentați la vot, defapt votați penalii!

Asistăm deja la o degradare a termenului de “român”. Deja mai toate posturile promovează muzica mai “colorată” ce încurajează la hoție, mafie, smecherie. Putem arăta că nu suntem un popor de mafioți și sclavi idioți, ce îngenunchează pentru o pungă de semințe!

Sunt Cristian Bodnărescu de la Radio Zidul și îndemn românii să trăiască în familii tradiționale, incoruptibile! Să furi este rușinos, apropo de tradiția românească!

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie 

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!
Fiarbă vinu-n cupe, spumege pocalul,
Dacă fiii-ţi mândri aste le nutresc;
Căci rămâne stânca, deşi moare valul,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Vis de răzbunare negru ca mormântul
Spada ta de sânge duşman fumegând,
Şi deasupra idrei fluture cu vântul
Visul tău de glorii falnic triumfând,
Spună lumii large steaguri tricoloare,
Spună ce-i poporul mare, românesc,
Când s-aprinde sacru candida-i vâlvoare,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Îngerul iubirii, îngerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surâzând,
Ce pe Marte-n glorii să orbească-l face,
Când cu lampa-i zboară lumea luminând,
El pe sânu-ţi vergin încă să coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu îl strânge-n braţe, tu îi fă altare,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc.

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Tânără mireasă, mamă cu amor!
Fiii tăi trăiască numai în frăţie
Ca a nopţii stele, ca a zilei zori,
Viaţa în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tărie, suflet românesc,
Vis de vitejie, fală şi mândrie,
Dulce Românie, asta ţi-o doresc!

Mihai Eminescu

 1,006 total views,  1 views today

966 Total Views 1 Views Today
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *