CONTACT

Dacă doriți să vă implicați efectiv în activitatea noastră ori doar să oferiți sugestii, vă invităm să ne scrieți la: redactie@radiozidul.ro

Dacă ești un DJ de muzică retro/ realizator de emisiuni și ai un studio acasă, poți aplica CV-ul la adresa sus amintită. Ai fost martor la o neregulă? Ia atitudine! Dacă ai curaj să depășești nivelul de bârfă și vrei să iei atitudine, oferind datele tale, scrie-ne! Vom oferi un proces mediatic echilibrat și corect, aducând toate părțile la masa discuției! Vrei un parteneriat cu noi, să promovezi un eveniment cultural ori ai un pont? Anunță-ne și ne vom implica! Preferăm parteneriate serioase și inteligente, de asta este firesc să apărem pe afișul evenimentului, flayer-e și în lista partenerilor media! Nu vom promova evenimentele care nu oferă reciprocitate, indiferent de natura lor!

Ai un site/grup media ori blog și vrei să schimbăm bannere? Postează barter-ul nostru la tine-n site și anunță-ne! Vom analiza imediat cererea ta, spre a-ți ofer reciprocitate în promovare. Banner-ul nostru se găsete în secțiunea Susținători. Ne bucură să fim parteneri cu site-urile mari ce au mii- zeci de mii cititori, dar vrem să promovăm și acțiunile-proiectele interesante, chiar de sunt la început, fără a ridica pretenții. Partenerii nu pot fi decât egali!

RADIO ZIDUL este certificat SSL pentru calitatea și siguranța datelor!

Puteți prelua ce materiale doriți din poratalul media Zidul, necondiționat și neîngrădit! Singura condiție este să indicați sursa. Desigur că ar fi elegant să ne anunțați și să trimiteți link spre articolul pe care l-ați preluat. Fiecare articol beneficiază în medie de 1000 aprecieri/distribuiri în surse media, având peste 10.000 vizite.

Ai o afacere și vrei reclamă prin grupul nostru media? Scrie-ne și discutăm! Aprobăm contractele ce oferă reciprocitate, unindu-ne interesele. Grupul media Zidul  beneficiază de pagini-grupuri cu peste 200.000 citiori, având în medie 300.000 ascultători lunar,din toate țările lumii. Orașele în care avem cei mai mulți radioascultători sunt: București, Timișoara și Roma (Italia).

 16,946 total views,  8 views today

16445 Total Views 8 Views Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *