RADIO ZIDUL LIVE

Puteți asculta RADIO ZIDUL oriunde în lume vă aflați, fie că șofați, sunteți în deplasare, pe drum, în excursie ori acasă la telefon/ calculator! Radioul emite online non-stop pe toate dispozitivelele: telefoane Android, Apple, tablete, sisteme PC – Windows, Linux, etc.

Cele mai mari portaluri radiofonice din lume transmit radioul Zidul! Dacă nu doriți să mai accesați vreun site al postului, sunt mai multe pagini create unde se poate asculta radioul! Sau poate doriți să trageți o iconiță pe telefon cu player-ul favorit și să apăsați butonul de pornire… În continuare vă prezentăm cele mai importante surse unde se poate asculta radioul Zidul!

RADIO ZIDUL

Site-ul oficial al radioului! Aici intră fanii care doresc să citească despre emisiuni și articolele noastre!

Radio Zidul

ONLINE RADIO BOX

Cel mai popular portal al radiourilor din lume, Cutia de Radiouri Online promovează radioul Zidul, plasându-l în top, cu multe date statistice! Radioul este poziționat în București – România, fiind clasat în categoriile muzicale: rock – pop – blues – jazz – oldies! Are 5 stele, descrierea sa fiind: “Radio Zidul înseamnă: dance, muzică veche, evenimente și spiritualitate!” Pe site aveți o siglă a radioului, laolaltă cu player-ul personalizat. Sub ele figurează un top al pieselor difuzate, apoi ultimele melodii. Astfel, Radio Zidul se ascultă în Rusia!

Radio Zidul

ASCULTA LIVE

Un portal al radiourilor românești oferă un player clasic pentru radio, fără descieri!

Radio Zidul

ROMANIA RADIO

Cel mai mare portal al radiourilor online românești – RomaniaRadio, promovează Radio Zidul! Oferă un player clasic, bitrate-ul și descrierea sa. Echipa consideră că radioul s-ar încadra în geurile muzicale: cult, opera, electronic, spiritual, rock & roll!

Radio Zidul

RADIO EXPERT

Experții în cele mai titrate posturi de radio au selectat postul Zidul!  Benefieciem de un player personalizat pe roșu, ce indică piesa online dar și topul melodiilor difuzate! Ne bucurăm și de apreciere în Franța!

STREEMA

Streema, portal deja cu o vechime și un nume în domeniul radiourilor online, a încărcat postul Zidul!

Radio ZidulLIVE ONLINE RADIO

Ne bucurăm să figurăm în acest portal al radiourilor, nou și de calitate! Specialiștii de aici consideră că am promova cu predilecție muzica dance, heavy metal și metal. “Radioul Zidul promovează cultura, spiritualitatea și muzica retro: dance, heavy metal. Alăturați-vă pentru cele mai bune mixaje eurodance realizate live de DJ Renegatul!” Iubitorii culorii verzi vor fi încântați de player-ul oferit, alături de un casetofon clasic, cu boxe mari. Ascultând radioul Zidul retrăiți anii copilăriei atât prin muzică, dar și utilizând un casetofon clasic, online!

Radio Zidul

LISTEN 2 MY RADIO

Acest portal nu mai are nevoie de prea multă prezentare, fiind cel mai vechi și mai popular, care ajută posturile radio oferindu-le Port și IP de transmisie! Este excelent, având player-e pentru telefoane, dar și unul frumos pentru sistemele de operare Windows. Aici avem nu doar o prezentare, cât și un blog în adevăratul sens! Banner mare, chat, casetofon, descriere, articole și imagini de la emisiuni-evenimente! Este efectiv cel mai frumos player pentru Windows care ne-a fost oferit. Efectiv, aici avem site-ul radioului în limba engleză, fiind accesat de oamenii din SUA și Italia, cu predilecție.

“Muzica retro este misiunea noastră! DJ Renegatul va mixa hit-urile tuturor timpurilor! Transmitem non-stop, ca și cum am fi la voi în casă! Radioul Zidul înseamnă: muzică retro, cultură și știri din toată lumea! Credem că ceea ce ne unește este spiritualitatea! În cei 10 ani de activitate, am adus rock-ul clasic și muzica dance. Suntem aici pentru voi!” Toate acestea se pot asculta la cel mai frumos player- imaginea unui casetofon retro, marca Radio Zidul!

Radio Zidul

TUNE IN

Nu putem fi decât încântați de apariția noastră în legendarul portal TUNE IN! Acesta ne-a trimis la redacție codul player-ului, spre a putea fi încărcat pe site-ul oficial, fără ca ascultătorul să acceseze site-ul promotorului! Mulțumim nespus!

Aici avem un banner, sigla radioului, un player excelent ca design și calitate, lalolaltă cu descrierea grupului media ZIDUL. Suntem încadrați la genurile disco și rock clasic. Descărcați acest player și ascultați RADIO ZIDUL oriunde vă aflați, fără să accesați vreun site!

Radio Zidul Tune In

 2,710 total views,  2 views today

2499 Total Views 2 Views Today